IK Grand

Masse aktivitet i Grand Extra både i sommer og fra høsten av

Image«Proffdagene» for jenter 13-16 år, 17. – 18. august

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer jenter født 2004 – 2001 til to fantastiske fotballdager!
For andre året på rad kan vi skryte av at vi har landslagstreneren til Norge med som trener når Martin Sjøgren kommer, og hvem vet, kanskje får vi besøk av treneren som førte Norge til topps i sommerens EM-sluttspill som går i Nederland fra 16. juli.
I tillegg kommer en av våre viktigste spillere gjennom tidene på landslaget, Trine Rønning. Hun ga seg på landslaget i fjor og stoppet på 162 kamper med flagget på brystet. Hun er fortsatt en av Toppseriens beste og en av Stabæks viktigste spillere i deres jakt på edelt metall. Ved siden av spill på høyest mulig nivå i Norge, kombinerer Trine det med å være fagsjef på Telenor Xtra hos Norges Fotballforbund, og hun har også vært med som trener på yngres lag i Stabæk i senere tid.
Så skal selvfølgelig vår egen Trond Schjølberg bidra, sammen med vårt eget, og kanskje Norges beste keeperteam(?) Siiri Välimaa og Birna Kristjansdottir ha eget opplegg med keeperne som melder seg på. For mer informasjon om program og påmelding, se på vår hjemmeside www.ikgrand.no
Gruppe 2004: Fulltegnet, men mulighet for å sette seg opp på venteliste
Gruppe 2003-2001: 8 ledige plasser
Gruppe Keeper: 6 ledige plasser

 
ImageSNN Fotballskole for jenter 6-12 år
, 14. – 16. august

SNN, sammen med vårt damelag inviterer alle jenter i alderen 6-12 år til en morsom og lærerik fotballskole over 3 dager.
Her vil alle øktene bli ledet av spillere fra damelaget, og vi lover at det vil være noen veldig engasjerte trenere som vil sørge for masse god aktivitet med fotball.
Vi håper de som deltar her både lærer noe nytt, og like viktig, de får en fin arena hvor man møter mange fotballglade jenter på kryss og tvers av både klubber og alder.
De aller minste, jentene født 2011 vil kun ha en økt for dagen, mens jentene født 2010-2005 vil ha to økter per dag, hvor de også får servert sunn lunsj.
For mer informasjon og påmelding, klikk her.
Image
Grand Extra Jentefokus, sesongen 2017/2018

Vi vil for 4. året på rad starte opp med en ny sesong med Jentefokus. Dette tilbudet har vokst seg til å bli stadig mer populært, og i år har det deltatt nesten 50 jenter ukentlig på våre to treninger.
Treningstidene vil i år være fra og med 1. september:
Tirsdag 1430-1600 (5. – 7. klasse) Nordlandshallen
Fredag 1500 – 1600 (7. og 8. klasse) Nordlandshallen
Øktene blir i hovedsak ledet av Christian Didriksen og Trond Schjølberg, men det vil også være spillere fra klubbens damelaget som bidrar.
For mer informasjon og påmelding, se klubbens hjemmeside her.

ImageGrand Extra Keeperfokus, sesongen 2017/2018

Keeperfokus har også blitt en suksess, og dette vil være 3. året vi starter dette. I år har vi hatt 12 keepere på det meste, og her vil det være begrenset med plasser.
Hovedinstruktør vil være Birna Kristjansdottir og Siiri Välimaa. 

Birna og Siiri er keeperteamet på vårt damelag og begge har landskamper for sine land, Island og Finland. Begge er rutinerte keepere med lang fartstid i toppfotball, og begge har i flere år vært trenere for yngre spillere. 

Med på laget vil det være andre personer som også vil bidra på trenersiden en gang i blandt. Det vil da være personer med trenererfaring eller spillererfaring som keeper. 


Treningstiden er hver fredag i Nordlandshallen fra kl 1430-1600.
For mer informasjon og påmelding, se klubbens hjemmeside her.ImageGrand Extra FFO, sesongen 2017/2018

Selvfølgelig fortsetter vårt populære FFO-tilbud også neste skoleår.
Tilbudet gjelder skolebarn i 2. – 4. klasse og vi tilbyr også henting på skoler på flere av skolene i byen.
På FFO får deltakerne sunn mat når de kommer, mulighet for leksehjelp og 2 timer med både fotballaktivitet og mye lek.

Hvis du vil lese mer om vår FFO eller sende inn en påmelding, se klubbens hjemmeside her.