IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Meløy(4. div HESA)

 Grand Bodø – Meløy     

4. divisjon HESA
Lørdag kl 1500, Aspmyra Kunstgress

Oppdatering: Live! HÅNO & HESA(facebook)

Før kampen

Da har herrelaget hatt et lite opphold i kamper da forrige runde ble utsatt for vår del. Sist kamp ble spilt 23. mai når vi slo Innstrandens 3-0 på hjemmebane.
Nå er det ny kamp når vi tar imot Meløy i solskinnet og varmen(!!!!) i vår egen lekestue, hvor vi ikke har tapt en kamp siden 2015. Den statistikken skal gutta gjøre alt for å holde ved like på lørdag.

Herrelaget har fått en ok start på sesongen. Står med 7 poeng etter 5 kamper og alle poengene har kommet på hjemmebane. (2-1-0 og 6-1 i målforskjell). Det har blitt en god luke opp til 1. plass, men en plass, men det er kun 4 poeng opp til 3. plass, og vi har en kamp mindre spilt i tillegg.

Lagets toppscorer er Karl Henry Mikaelsen som har scoret 5 av lagets totale 8 mål til nå i år.

Meløy

Meløy ligger sist på tabellen med 0 poeng, men laget har også bare spilt 3 kamper til nå i år. Laget har tapt mot sterke motstandere, to tøffe bortekamper mot Brønnøysund og Sandnessjøen og hjemme mot Bodø/Glimt, men vil nok tro at tapene har blitt styggere enn man hadde håpet på, og har fått en tung start med 2-21 i målforskjell på disse kampene.

Siste møter

2016: Grand Bodø – Meløy 3-1 (4. div HESA)
2016: Meløy – Grand Bodø 1-3 (4. div HESA)
2013: Grand Bodø – Meløy 6-0 (4. div HESA)
2013: Meløy – Grand Bodø 1-2 (4. div HESA)

Det er meldt strålende vær på lørdag, med andre ord en perfekt dag for å legge turen til Aspmyra Kunstgress for å støtte vårt herrelag. Som alltid er det gratis inngang til kampen.