IK Grand

FØR KAMPEN: Innstrandens - Grand Bodø

Innstrandens – Grand Bodø

NM 2. runde
Onsdag kl 1900, Mørkvedlia Stadion

Før kampen

Da var det også vår tur til å starte ferden mot Telenor Arena, og det gjør vi mot naboklubben Innstrandens på bortebane. Dette er jo langt i fra første gangen vi møtes i Cupen, faktisk har dette skjedd 3 av 4 ganger siden 2013. Unntaket var i fjor da vi møtte Halsøy i første runde, mens Innstrandens tok turen til Oslo hvor de møtte Grei.

Statistikken her er soleklart på vår side, hvor vi vant komfortabelt både i 2013 og i 2015, mens i 2014, hvor vi også var i Toppserien ble det nok mer spennende enn mange hadde trodd. Avgjørelsen i den kampen kommer faktisk ikke før på overtid og vi vinner kampen 1-0, men i sekundene før dette har Innstranden en eventyrlig mulighet til å avgjøre kampen selv.

Til denne kampen har vi naturligvis med noen yngre spillere fra B-laget vårt, og det vil være spillere som ikke har spilt like mye i seriekampene til nå som får sjansen, men vi stiller med en sterk tropp og tar ikke lett på denne kampen. Det skal naturligvis være stor forskjell på lagene, og vi er store favoritter her, men det står alltid 0-0 før hver kamp startes og uansett kvalitetsforskjell på lagene så kan innsats flytte fjell. Dette er cupkampen i 2014 et godt eksempel på. Det vil være en meget motivert gjeng som tar turen fra Nordlandshallen og til Mørkved i ettermiddag. Vi vil videre i NM og vi ønsker å se mange gode prestasjoner inn mot den viktige seriekampen mot Sandviken på søndag.

Innstrandens IL

Innstrandens består av en fin blanding av litt rutinerte spillere og mye ungt talent som har gått gradene i klubben. På laget finner vi en rekke spillere som har tidligere spilt for klubben vår, som nå er viktige bidragsytere til at vi har to meget gode miljøer på dame-nivå her i byen.
Laget har startet årets 2. divisjon bra, står med 3-0-1 på sine 4 kamper til nå, hvor tapet deres kom mot vårt B-lag. Siste kamp de hadde var mot en av de andre favorittene til retten om kvalik til 1. divisjon, borte mot Bossmo & Ytteren hvor laget reiste hjem med en sterk 3-1 seier.

Laget fikk walk over i 1. runde da Halsøy dessverre måtte trekke damelaget sitt før sesongen, mens for vår del ikke kommer med i cupen før 2. runde som alle andre lag i Toppserien.
 

Vi håper mange tar turen til Mørkvedlia i dag. Gratis inngang og det er alltid mye godt å kjøpe i kiosken der.