Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Dagbladet og NRK sender Toppserie-runden

Alle kampene i Toppserien streames. Les mer om den andre serierunden og se linker til sendingene her.

Image


Sist mandag var det seriestart i Toppserien. I helgen spilles den andre serierunden. NRK sender oppgjøret mellom Kolbotn og Avaldsnes mens Dagbladet streamer de andre kampene. Se linker til sendingene lenger ned i saken.

Arna-Bjørnar - LSK Kvinner
22.04.2017 15:00 - Arna Idrettspark
Dagbladet sender kampen - se kampen her

LSK hadde en solid sesongstart med 6-1-seier mot Klepp på hjemmebane mandag i en kamp der flere av nykommerne viste seg frem. Arna-Bjørnar ledet 2-0 borte mot nyopprykkede Grand Bodø i serieåpningen, men hjemmelaget slo tilbake og utliknet til 2-2 fem minutter før full tid.

LSK har vunnet de seks siste kampene mot Arna-Bjørnar. I fjor vant seriemesterne 3-0 i Bergen og hele 8-2 i LSK-hallen. Tidligere har imidlertid LSK-jentene slitt mot Arna-Bjørnar. Før LSKs seiersrekke har lagene møttes åtte ganger. Arna-Bjørnar har vunnet fem av kampene, LSK tre. Forrige gang Arna-Bjørnar slo LSK var i september 2013. Da vant bergenserne hele 5-1 i Arna Idrettspark.

Vålerenga - Røa
22.04.2017 15:00 - Vallhall
Dagbladet sender kampen - se kampen her

Vålerenga, som har forsterket laget kraftig i vinter, tapte 1-2 mot gulljagende Avaldsnes i serieåpningen. Lørdag er det byderby mot Røa som tapte 1-2 mot Stabæk sist mandag.

Historisk sett har Røa et godt tak på naboene fra øst. Lagene har møttes 13 ganger i serie og cup tidligere og Røa-jentene har vunnet ni av kampene. Tre kamper har endt uavgjort. Den eneste Vålerenga-seieren kom i Vallhall i september 2014 da VIF-jentene vant 1-0.

I fjor spilte lagene 1-1 på Røabanen i mai før Røa vant 4-0 i Vallhall en måned senere.

Kolbotn - Avaldsnes
22.04.2017 17:00 - Sofiemyr stadion
NRK1 og nrk.no sender kampen - se kampen her

Kolbotn tapte 2-3 mot Trondheims-Ørn på bortebane i serieåpningen. Lørdag møter de Avaldsnes som kommer til Sofiemyr med tre poeng i bagasjen etter 2-1-seier mot Vålerenga mandag.

Lagene har møttes åtte ganger tidligere i Toppserien og bortsett fra Avaldsnes 4-1-seier på Sofiemyr for to år siden er regelen at hjemmelaget vinner når disse to lagene møtes. Avaldsnes har vunnet alle de fire hjemmekampene mot Kolbotn, mens Kolbotn har vunnet tre av fire kamper på Sofiemyr. I fjor vant Kolbotn 3-0 på Sofiemyr i april før Avaldsnes vant 1-0 på Karmøy i oktober.

Kampen sendes på NRK 1. Olav Traaen og Tom Nordlie kommenterer. I studio har programleder Carina Olset med seg NRKs fotballekspert Lise Klaveness.

Stabæk - Medkila
23.04.2017 13:00 - Nadderud stadion
Dagbladet sender kampen - se kampen her

Stabæk fikk en god start på sesongen da de slo Røa 2-1 på bortebane sist mandag. Søndag kommer Medkila på besøk til Nadderud. Harstad-laget spilte 1-1 mot Sandviken på hjemmebane i serieåpningen.

Lagene har møttes 11 ganger siden 2011 og Stabæk har vunnet alle kampene. Samlet målforskjell er 36-4.

I fjor vant Stabæk 2-1 i Harstad i mai og fulgte opp med 2-0-seier på Nadderud i juli.

Sandviken - Trondheims-Ørn
23.04.2017 13:00 - Varden Amfi
Dagbladet sender kampen - se kampen her

Sandviken ledet 1-0 mot Medkila i Harstad mandag frem til ett minutt gjensto av kampen. Da utliknet hjemmelaget og sørget for at Sandviken bare fikk med seg ett poeng hjem til Bergen. Søndag møter de Trondheims-Ørn som slo Kolbotn 3-2 i serieåpningen.

Lagene har møttes 35 ganger tidligere i serie og cup og Trondheims-Ørn har et solid overtak. Trønderne har vunnet 23 kamper mens Sandviken har fem seire. Syv kamper har endt uavgjort.

I fjor møttes lagene tre ganger. Begge seriekampene endte uavgjort, 1-1 i Bergen og 2-2 i Trondheim. I kvartfinalen i cupen vant Trondheims-Ørn 1-0 på hjemmebane.

Klepp - Grand Bodø
23.04.2017 15:00 - Klepp stadion
Dagbladet sender kampen - se kampen her

Klepp fikk en tøff start på sesongen med 1-6-tap borte mot LSK. Laget fra Jæren fikk i tillegg utvist landslagsspiller Maria Thorisdottir som dermed må stå over kampen mot Grand Bodø. Nykommerne fra Nordland fikk med seg ett poeng fra serieåpningen etter en sterk sluttspurt. Bodø-laget utliknet til 2-2 mot Arna-Bjørnar fem minutter før full tid.

Lagene har møttes ti ganger tidligere. Klepp har vunnet åtte ganger, Grand Bodø to. Sist gang lagene møttes var i Toppserien i 2014. Den gang vant Klepp begge kampene, 3-2 i Bodø og 2-0 på Jæren.

Dommeroppsett og øvrig kampinformasjon:

Kommende kamper Toppserien

Tekst hentet fra NFFs hjemmeside.

Terje


IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!