Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

FØR KAMPEN: Åga IL - Grand Bodø (4. div herrer)

Åga IL - Grand Bodø
4. divisjon HESA Herrer 
Lørdag 22. april kl 1500, Hauknes kgb

Oppdatering: Live! HÅNO & HESA(facebook) eller via Fotballkanalen Live(app)

Da er det guttas tur til å serieåpne og det gjør de med bortekamp mot Åga IL. Endelig skal det spilles om opprykk, da fjorårssesongen var noenlunde spesiell med at ingen rykket opp på grunn av omlegging av serien. Så da var det kun heder og ære for herrelaget som vant 4. divisjon forran Innstranden. På grunn av nevnte omlegging så ser nok startheatet i årets 4. divisjon HESA sterkere ut enn hva tilfellet var i fjor. I årets serier består ca. halve startfeltet med lag fra det som var fjorårets HESA, mens den andre halvdelen er lag som ikke klarte "cut`n" til den nye 3. divisjonen og dermed rykket ned. Det betyr blandt annet at man skal møte Bodø/Glimt 2 som svært mange ser på som den store favoritten, bak Fauske/Sprint. 

For vår del har det vært en utfordrende vinter med en del skader, og en del utskiftninger i stallen. Tidvis har det vært få på treninger, men ting ser lysere ut nå, og det er en veldig klar gjeng som på lørdag setter seg i bussen til Mo i Rana. Laget er i år en god blanding mellom rutinerte herremenn i 20 årene og mange juniorer. At man har fått tilbake Vegard Moen vil helt klart styrke laget, og man har fått inn noen spennende spillere som for eksempel Jan-Erik Pedersen som vet hvor målet står. Trener Thiago Martins sier at laget har et klart mål om å være med i toppen og da være med helt ut i kampen om opprykk. Da bør kampen på lørdag vinnes.

Åga IL blir ikke regnet som noe lag som skal hevde seg i toppen i år, tvert om. I følge tipset til AN blir dette en tung sesong for laget og de blir spådd nede i nedrykksumpen. Åga IL ble i fjor nummer 4 i det som var 4. divisjon HESA. Laget var solid på hjemmebane med 6-1-2 og en målforskjell på 33-7. 

Lagene møttes i fjor, da kom 1 av totalt 2 tap for vår del nemlig borte mot Åga da hjemmelaget vant 2-1. På hjemmebane ble det derimot seier 6-0. 
Vi reiser til Mo i Rana som favoritter, noe AN-tipset også tilsier som tipper oss på en noe skuffende 6. plass, men det blir nok ingen enkel serieåpning for gutta. 

IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!