Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Lykke til!

På damelagets "kick off" ble laget ønsket lykke til av sponsorene

Image


Sponsorene var helt tydelige. Alle sammen ønsket Grand-jentene masse lykke til i årets toppserie, og Grand lykke til med 100-årsjubileet.

IK Grand hadde før palmehelgen "kick off" før toppseriestarten 2.påskedag. Nærmere 60 sponsorer, ledere, trenere og spillere var til stede til mat og presentasjon på Thon Nordlys hotell. Klubbens styreleder Jan Ove Edvardsen ønsket alle velkommen og daglig leder Vidar Stormo takket sponsorene for at de stilte opp for klubben.

Salten Kraftsamband er en av de eldste sponsorene til IK Grand, og Frode Schjenken Jensen er fornøyd med samarbeidet mellom IK Grand og SKS.

- SKS har vært med dere i 19 år som sponsorer, og det tenker vi å fortsette med. Dere er forbilder for veldig mange unge jenter der ute, og vi synes det er viktig at noen står frem slik som dere gjør. Derfor er vi med og vi vil gratulere dere med 100-årsjubileet og ønske lykke til i toppserien, sa han.
Image

Frode Schjenken Jensen fra Salten Kraftsamband.

Flere av sponsorene hilste fra sine bedrifter. Sparebanken Nord-Norges Kristian Haubakk var fornøyd med at Grand er en god kombinasjon av bredde, topp og samfunnsengasjement. Tord Berthinussen i Bodø kommune hilste fra ordfører Ida Pinnerød og fortalte at kommunen er stolt av Grand. Sølvi Heitmann Korsvik på Thon Nordlys hotell inviterte jentene på påskefrokost før seriestarten mot Arna Bjørnar 2.påskedag.

Hege Jørgensen var invitert som leder i Serieforeningen for kvinnefotball, og som nordlending er hun svært stolt av Grand-

- Dere tar utdanningsjoben på alvor. Dere er pliktoppfyllende og det står det respekt av. Litt sjenerte jenter her oppe på scenen i dag, men det regner jeg med dere legger av dere i kampene om poengene. Da må det kriges om hvert eneste poeng, sa hun til Grand-jentene.

Image

Kristian Haubakk fra Sparebanken Nord-Norge.

Image

Hege Jørgensen fra Serieforeningen for kvinnefotball

Image

Sølvi Heitmann Korsvik fra Thon Nordlys hotell

 Image

Tord Berthinussen fra Bodø kommune

Teksten er skrevet av Jan Erik Andreassen i "Grandavisa".

Fotos: Terje Strand.
IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!