Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Snart 40 påmeldte jenter til Alle Jentan på lørdag

Image

Alle Jentan er et samarbeidsprosjekt mellom IK Junkeren og IK Grand Bodø for å styrke jentefotballen. Vårt mål er at det skal bli flere jenter som spiller fotball, og da gjerne i klubben som er naturlig med tanke på skolekrets. 
Lørdag 11. februar inviterer vi Alle Jentan født 2011, 2010 og 2009 som IKKE SPILLER PÅ NOEN FOTBALL-LAG til turnering i Nordlandshallen under NorEngros Cup, helt gratis!
 
Praktisk:
 
Vi deler inn lag ut i fra påmelding etter alder og skolekrets så godt det lar seg gjøre. Hvert lag får en damespiller fra IK Grand Bodø som lagleder og hver spiller får minst 3 kamper. Det vil være maks 6 jenter per lag da spillformen er 3v3.
Etter turneringen er det selvfølgelig premieutdeling for alle deltakere. 
 
NB! Begrenset antall plasser på dette tiltaket, første jente til mølla som gjelder. 
 
Alle kampene vil bli avviklet lørdag 11. februar fra klokken 1030-1200. Oppmøte for alle påmeldte er mellom 0930 - 1000 slik at vi får god til til å registrere alle og plassert de hos sin lagleder for dagen. Se etter Alle Jentan skilt som viser vei til registreringen når dere kommer til Nordlandshallen. 
Lagleder på hvert lag vil ha oversikten over kampene til laget, og vil bli foresattes sin kontaktperson under turneringen. 
 
For spørsmål om tiltaket, ta kontakt med Christian Didriksen: christian@ikgrand.no eller 90942396

NB! Noen opplever at de ikke får bekreftelse på påmeldingen ettar man har trykket send.
Etter du har fylt inn svarene får du opp en link-adresse. Kopier den og lim den inn i nettleseren din. Da kommer skjemaet deres opp igjen med samme svar. Når du da trykker send får dere en bekreftelse på at påmelding er sendt. 
Tungvint? Jepp, men vi jobber med å utbedre dette.

 
For påmelding, klikk her eller på bildet
Image

IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!