Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Årets Eat Move Sleep turnering ble en stor suksess!

En fantastisk fotballhelg er over og vi som klubb ønsker å takke arrangementskomiteen og alle som jobbet dugnad for en ubeskrivelig stor og utmerket jobb! Sammen med flinke fotballspillere, dommere og ivrige supportere ble årets Eat Move Sleep en stor suksess for store og små. 

Image

Sak hentet fra fotball.no (På linken finner du flere bilder fra årets turnering)

(foto Thomas Brekke Sæteren)


Årets nest siste EAT MOVE SLEEP Cup ble spilt i Bodø i helgen. Fra fredag til søndag arrangerte ambassadørklubb Grand Bodø over 200 kamper inne i Nordlandshallen.

- Det er mange som vil være med og vi prøver få plass til så mange som mulig, men nå er vi på maksnivået av det vi klarer å få til i løpet av en helg, sier Steinar Røst som har ansvaret for arrangementet til fotball.no.

- I overkant av 2000 spillere i alderen 6-12 år har vært i aksjon i helga. 

Grand Bodø har arrangert EAT MOVE SLEEP Cup, tidligere Bendit Cup, de siste 13 årene og har et stort apparat i sving i Nordlandshallen.

- Vi er en fast gjeng på 7-8 stykker som har ansvaret for cupen. I tillegg stiller foreldre og spillere opp på dugnad. Vi holder på fra klokka syv om morgenen til klokka ti om kvelden og det er flere hundre som jobber frivillig for at det skal går rundt, forteller Røst.

Gode tilbakemeldinger

På EAT MOVE SLEEP Cup samarbeider BAMA med ambassadørklubbene om å gjøre frukt, bær og grønnsaker tilgjengelig for utøvere og publikum i kioskene på arenaen. I tillegg er det et eget aktivitetsområde med konkurranser og smaksprøver.

Målet er å bidra til at de yngste innarbeider sunne, næringsrike og gode spisevaner i ung alder. Kioskansvarlig i Grand Bodø, Marina Engan, forteller at de sunne alternativene er populære.

- De som jobber i kioskene har fått mange positive tilbakemeldinger både fra barna og de voksne. De yngste er ivrige og drar med seg foreldrene, forteller hun.

- For oss er det viktig at vi har sunn mat tilgjengelig. I tillegg til frukt og smoothie, selger vi blant annet salater, wraps og lapskaus i kioskene.

På eatmovesleep.no kan du lese mer om kombinasjonen av kosthold, fysisk aktivitet og søvn. 

Sunn mat året rundt

Bodø-klubben har også lagt om serveringstilbudet i arrangementene de har resten av året.

- Vi arrangerer to andre turneringer og der prøver vi å bruke mye av det samme konseptet når det gjelder servering som vi har i EAT MOVE SLEEP Cup. I tillegg jobber vi med å øke fokuset på ernæring i klubben både for bredden og for Toppserie-laget vårt.

I BAMA-campen var det juice- og eplesmaking, et avslapningstelt der deltakerne lærte mer om viktigheten av nok søvn og hvile og en shoot out der alle som ville kunne teste fotballferdighetene sine.

BAMA tilbyr alle idrettslag å kjøpe inn frukt, grønt, bær, smoothies og juice i dagligvarebutikken til 60% rabatt. Les mer om det her.

Keepertrener for A-landslaget for herrer, Frode Grodås, hadde egne keeperøkter hver dag som var åpne for alle keepere som deltok i turneringa.

- Dette er en veldig godt organisert cup. Grand Bodø har lang erfaring som arrangør og det merker vi godt. Det er god stemning her og mange som vil slå av en prat. Det er rett og slett morsomt å være her, forteller han.

Les mer om keeperøktene og «Bendit-keeper’n» her. 

IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!