Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

FØR KAMPEN: Byåsen - Grand Bodøl

Byåsen - Grand Bodø
1. divisjon kvinner
Søndag kl 1330, Byåsen Arena

Oppdatering:

Før kampen

Årets siste kamp i en sesong som har vært helt fantastisk for vår del! For 14 dager siden ble opprykket sikret og forrige helg kunne vi feire seriegullet hjemme i Nordlandshallan foran 753 tilskuere når vi slo Raufoss 8-0.

Denne kampen betyr ingenting for noen av lagene hvis man tenker konsekvenser av resultat, men den har fortsatt noen poeng. For Byåsen sin del:
1. Med seier vil Byåsen ta en sterk 3. plass i årets serie
2. Unngår Byåsen tap vil de være det eneste laget som ikke har tapt mot oss i årets serie(Uavgjort i Nordlanshallen i vår)

 
For vår del:

1. Med seier har vi vunnet alle våre kamper i høst
2. Unngår vi tap har vi fått poeng i alle kamper i årets serie. (Status før kampen: (18-3-0)
3. Byåsen er det eneste laget vi ikke har slått i seriesammenheng i år(vant borte i cupen mot de i vår)

Vi reiser i alle fall ikke til Trondheim på ferie og skal feire sesongavslutning der, den festen skal vi ha neste helg. Vi reiser til Trondheim i helgen og håper at vi sammen med Bodø/Glimt reiser fra Bartebyen med 6 poeng med tilbake til Bodø.

Image

Byåsen

Image

Byåsen er i ferd med å gjøre en kjempesesong på nest øverste nivå hvor de kan ende opp med en fin 3. plass. Men de kan også med tap mot oss og uheldig med de andre resultatene ende opp på en 5. plass, som vil være en plass opp fra fjorårssesongen. Før denne kampen har de uansett 9 poeng mer enn de hadde i sesongen 2015. 

Byåsen er i fin høstform og står med 3-1-1 på sine siste 5 kamper. På hjemmebane har de 7-0-3 på sine kamper og en målforskjell på 26-11. 

Byåsen har 3 spillere som kjemper en intern fight om å bli lagets toppscorer. I førersetet nå ligger Marthe Enlid med 12, så kommer Rebecka Holum med 11 mål og på 10 mål har vi Julie Adserø. 

Grand Bodø

Før denne kampen har vi vunnet hver kamp i høst og står med 10-0-0 og en målforskjell på 50-3! Våre 3 siste kamper har vi holdt nullen og scoret 5 eller flere mål. På bortebane står vi med 8-2-0 og en målforskjell på 29-6. 

Lagets toppscorer selvfølgelig fortsatt Anne-Marthe Birkeland med 26 mål. Det gjør at hun leder med 6 mål over Celine Nergård om å bli årets toppscorer i 1. divisjon. 

Tidligere møter

Byåsen er det eneste laget som har tatt poeng mot oss på hjemmebane i år når vårkampen i Nordlandshallen endte 2-2. 

Lagene møttes også i cupen i vår, da ble det seier 3-0 til oss på Byåsen Arena. 

2015: Byåsen - Grand Bodø 0-4

Ut på tur for siste gang i år

ImageSå skal vi ut på tur for siste gang i år. Vi ønsker å gå ubeseiret gjennom hele sesongen, og må derfor være topp skjerpet mot Byåsen på søndag. Trønderne kjemper om bronsen, og har derfor alt å spille for. Vi stiller sterkt som alltid, og har holdt oppe trøkket på trening. En ekstra fridag har vi riktig nok fått denne uka, men litt ekstra overskudd er bare positivt når vi skal innta trønderhovedstaden.


Så håper vi at Grands eksistens i 1. divisjon er historie for godt etter denne helga, - for nå går vi for etablering på Norges høyeste nivå.

#10 


Vi vet det bor mange Nordlendinger i Trondheim og mange fans av oss, ta voirspielet på Byåsen Arena før turen går til Lerkendal hvor vi skal hjelpe Glimt til å beholde plassen i Tippeligaen! 
 IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!