Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Raufoss

Image

Streaming: an.no
Oppdatering: fotball live 

Før kampen

Opprykket ble et faktum allerede på første matchball! Forrige lørdag ble Fortuna Ålesund slått 5-0 og vi kunne slippe jubelen løs. Men det er nå vi virkelig ønsker å feire opprykket! Nå på søndag er absolutt alle fra damelaget til stede, og vi håper jo at svært mange har lyst å bli med når vi invitere til OPPRYKKSFEST med gratis inngang og mat og drikke til publikum. Selv om både seriemesterskapet og opprykket er klart, så kan vi garantere at du får se et damelag som har lyst å vise seg fram på hjemmebane foran masse tilskuere!

Det blir også utdeling av pokal som seriemester fra Norges Fotballforbund etter kampen, så vi håper dere alle blir igjen og skaper en flott ramme rundt utdelingen. 

Raufoss


Image

Lik som oss har dagens motstander ikke noe å spille om sånn tabellmessig. Dette er topp mot bunn og Raufoss ender sist i årets 1. divisjon uansett utfall i deres to siste kamper. Laget var nyopprykket til årets sesong, hvor de blandt annet slo våre naboer Innstranden i kvalik i fjor høst. Det er et svært ungt lag som møter i Nordlandshallen nå på søndag, noe som lover godt for framtiden til laget, men som viste seg og ikke være helt klar for dette nivået enda. 

Raufoss har kun 5 poeng på sine 20 kamper til nå, og 1 av de har kommet på bortebane. Statistikken vise 0-1-9 og 4-30 i målforskjell på fremmed gress. Formen siste 5 viser 0-0-5 og en målforskjell på 0-17. Toppscorer på laget er Natalie Granvang Nilsen med 3 mål, men hun spiller nå for Lyn. Neste på listen er Kaja Bjørkvold og Mie Schjerve Gievær med 2 mål hver. 

Grand Bodø

Vi fortsetter den suverene høstformen vår. Vi står med 11 seiere på rad i seriesammenheng. På hjemmebane står vi med 9-1-0 og 41-5 i målforskjell. Toppscorer på laget er selvfølgelig fortsatt Anne-Marthe Birkeland med 25 mål. Med det er hun også toppscorer i 1. divisjon kvinner. Hun er også nominert til årets spiller i 1. divisjon kvinner, så her håper jeg dere går inn på Norsk Toppfotball på facebook og gir din stemme. 

Siste møter

Her er det lite å fortelle. Kun en gang har lagene møttes før, og det var første kamp i høst hvor vi vant 3-0 på bortebane.

Ikke ferdig med sesongen!


Image
Vi er klare for Toppserien 2017. Helt fantastisk. Vi har jobbet knallhardt for dette over lang tid, og endelig kunne vi strekke hendene i været og sprette champisen forrige helg. Men tro oss – vi er på langt nær ferdige med sesongen. Vi har to kamper igjen, og byr opp til fest på søndag. Vi har hatt ei vanlig treningsuke med trøkk og intensivitet, og akter ikke å «slakke ned» på tempoet selv om det uttalte målet er nådd. Nå har vi annen milepæl å nå; vi skal gå ubeseiret gjennom hele sesongen. Søndag er siste hjemmekamp, og vi skal levere varene så det holder. Det blir fest, både på banen og på tribunen – og vi skal gjøre bodøfolket stolt av byens beste fotballdamer.

#10
 IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!