Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Fart

Image

Grand Bodø - Fart
1. divisjon Kvinner
Søndag kl 1500, Nordlandshallen

Streaming: an.no

Før kampen

Vi er ferdig med vår bortekamp-turne hvor vi har møtt Fløya og Amazon Grimstad i våre to siste kamper. Begge kampene endte med seier 4-1 og det betyr at vi fortsatt leder seiren med 4 poeng over Lyn. Fortsatt fordi at Lyn nekter å slippe taket og bortsett fra tapet mot oss i høst står laget med kun 3 poengere, og lite tyder på at de skal snuble i noen av sine resterende kamper, selv om de i utgangspunktet har et noe tøffere program enn oss.

På søndag tar vi i mot Fart fra Hamar som kjemper en tøff kamp med Fortuna Ålesund og Amazon Grimstad om å beholde plassen i 1. divisjon også i 2017. Raufoss er allerede nede, men de får selskap av et lag til.

Det er nå en stund siden vi spilte i Nordlandshallen, vi ser derfor utrolig fram til å invitere til fotballkamp igjen i vår egen stue. Vi kjenner helt klart at det går mot slutten av sesongen og det er mye som står på spill nå. Vi håper derfor at mange vil møte opp på søndag for å hjelpe oss over vårt 4. siste hinder i årets sesong.

Image

Fart

Image

Våre gjester på søndag kjemper som sagt en tøff kamp om å få beholde plassen. Før denne serierunden er det 3 lag som står med 16 poeng, og alle de 3 har tøffe bortekamper i denne runden. Tror ikke Fart reiser til Bodø uten å gå for både poeng og seier, men i de to neste kampene møter de både Amazon Grimstad og Fortuna, så et eventuelt poeng mot oss vil nok være en kjempestor bonus, men det er i de to neste kampene de virkelig ikke har råd til å tape.

Formen til Fart er 1-1-3 og en målforskjel på 4-12. På bortebane har laget i år 1-2-5 og 6-19 i målforskjell. Lagets toppscorer er Dorthea Mørkved Glorud med 7 mål.  

Grand Bodø

Vi har tilgode å tape poeng i høst, og vi har til nå ikke tapt en eneste kamp i årets serie. At Fart eventuelt skal bli det laget vil nok være en stor overraskelse, men hver kamp skal spilles og det er ikke tvil om at vår motstander har noe å spille for. Våre 5 siste kamper sier 5-0-0 og 16-3 i målforskjell. På hjemmebane står vi med 8-1-0 og 35-5 i målforskjell. Vår suverene toppscorer som også er 1. divisjons mest målfarlige spiller er Anne-Marthe Birkeland med 21 mål. 

Siste møter

I vårens kamp endte det med seier til oss 4-2 på bortebane. 

2015: Grand Bodø - Fart 1-1

2013: Grand Bodø - Fart 4-2

2011: Grand Bodø - Fart 2-5

2010: Grand Bodø - Fart 3-3

4 snubletråder igjen..

Image Så er det bare fire snubletråder igjen. Vi har fortsatt til gode å avgi poeng i høst, og det er vel ingen grunn til at dette skal skje hjemme mot Fart heller. Men lag som kjemper for å unngå nedrykk, kan hente uante krefter som kan komme overraskende på enhver motstander. Vi må derfor fortsette å spille vårt spill, og være like aggressive fra start slik vi har vært stort sett i alle kamper i det siste.

Vi har en sterk tropp, og treneren har gitt uttrykk for at flere har meldt seg på i kampen om spilletid. Dette er et positivt tegn når vi går inn i sluttspurten. Vi gleder oss til å spille i Nordlandshallen igjen, og skal vise laget fra Hamar at det svir å komme til Nord-Norge. Vi håper publikum kommer og støtter oss på søndag, for det begynner virkelig å lukte toppseriespill av denne gjengen.
#10
Vel møtt på kamp på søndag, vi håper vi ser mange av dere i Nordlandshallen!

IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!