Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

FØR KAMPEN: Amazon Grimstad - Grand Bodø

Amazon Grimstad - Grand Bodø
1. divisjon Kvinner
Levermyr Stadion, søndag kl 1600

Streaming: Via Amazon Grimstads facebook-side!! :) 
Oppdatering:

Før kampen

Ja, vi er favoritter til denne kampen. Store favoritter. Og ja, vi har fortsatt et godt utgangspunkt for å rykke opp, men det skal spilles om 15 poeng til, og det er fortsatt bare 4 poeng ned til Lyn på 2. plass. Men vi møter her et lag som før denne runden ligger på nedrykksplass og selv om vi neppe blir Bambi på glattisen så skal vi bort i fra kunstgress og ut på naturgress. Sistnevnte tror jeg ikke får så mye å si, det har naturligvis ikke vært noe tema for oss å fokusere at kampen går på gress, men at vi møter et lag i desperat poengnød vil vi nok få merke. Laget fra Grimstad har også børstet støv av gamle helter, og senest i forrige hjemmekamp spilte faktisk Margunn Haugenes som i år 2000 ble Olympisk Mester og senest for noen måneder siden var trener for Toppserielaget Urædd. Har ikke lyst å dvele mye rundt det, men sett i fra Bodø virker ikke dette som et kvalitetstegn for damefotballen på Sørlandet. 

Image

Amazon Grimstad


Image

Amazon Grimstad rykket i fjor ned fra Toppserien, hvor de har vært siden 2006. Med nedrykket så kom det også et skred av spillere som enten forlot klubben eller la opp. Det var faktisk så ille før sesongstart at det begynte å gå noen rykter om at de kom til å trekke seg. Heldigvis skjedde ikke det, men det har utvilsomt blitt en tøff sesong med få spillere, noe som har resultert i at tidligere spillere har måtte trekke på seg fotballstøvlene for å hjelpe klubben. Selv om laget ligger nå på nedrykksplass, så har de skapt en del trøbbel for mange lag. Problemet er at resultatene er like ustabil som en viss presidentkandidat i USA. Formen de siste 5 er 1-0-4 og en målforskjell på 5-10. På hjemmebane står laget med 3-1-4 og 10-11 i målforskjell. Lagets toppscorer er Isabella Hayes med 5 mål.

Grand Bodø


Formen er det ingenting å si på, og heldigvis, for det samme kan man si om Lyn. Forrige søndag ble det en kruttsterk 4-1 seier på bortebane over Fløya og et steg nærmere vårt store mål. Men vi har fortsatt beina godt plantet på jorda, og er ikke forberedt på å få noe gratis hjelp, men at vi må gjøre jobben vår selv i hver kamp! Hvis man ser bort i fra våre langtidsskadde spillere, så er stallen fulltallig. Laget reiser allerede lørdag til Grimstad for å få best mulig forberedelse inn mot kampen i morgen. 

Formen på våre siste 5 kamper er 5-0-0 og 15-2. På bortebane står vi med 6-2-0 og 20-5. Lagets toppscorer og i 1. divisjon Kvinner er Anne-Marthe Birkeland med 19 mål. 

Tidligere møter

I vår ble det en knusende seier 7-0 i Nordlandshallen, men blir neppe slike sifre på Levermyr. Laget fra Grimstad har vi sist møtt på våre turer i Toppserien og historien sier:

2014: Amazon Grimstad - Grand Bodø 3-1

2007: Amazon Grimstad - Grand Bodø 5-0
2005: Amazon Grimstad - Grand Bodø 4-2 (1. divisjon)

Klar for krigekamp


ImageGrand med bortekamp på gress, mot en antatt svakere motstand. Vi har sett det før og må passe oss for at det ikke skjer igjen - for dette kan være en potensiell snubletråd. Mye av fokuset til nå denne høsten har vært oppgjørene mot Lyn, Fløya, Åsane og Kongsvinger, og med full pott på alle disse kampene er det fort gjort å senke skuldrene for mye. Vi har på langt nær sikret opprykket enda, så her må det jobbes knallhardt. Amazon har minst like mye å spille for som oss, da de kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk. At de tapte 7-0 i Nordlandshallen i vår er garantert glemt for lengst. Det blir en knalltøff bortekamp for oss, men vi har selvfølgelig tenkt å fortsette innsankinga av trepoengere. Vi er klare for krigekamp!
#10IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!